Marjolein Petterson

Over Marjolein 

Ik ben Marjolein Petterson en werk sinds 2006 met heel veel plezier in deze praktijk.

Toen mijn basisschooljuf zwanger was, vond ik dat als jong meisje al zo fascinerend, dat ik voor haar een heel plakboek met plaatjes over de zwangerschap heb geknutseld. Jaren later nam ik me voor geneeskunde te gaan studeren, maar besloot uiteindelijk toch voor de opleiding tot verloskundige te gaan, een besluit waar ik nog steeds heel blij mee ben. In plaats van met ziekte, ben ik in mijn vak bezig met het ondersteunen van een natuurlijk en gezond proces. 

Als verloskundige maak ik kennis met mensen in een hele bijzondere periode van hun leven. De wensen, behoeften en gevoelens in deze periode zijn bij iedereen weer anders. Voor mij blijft het een prachtige uitdaging om hier steeds weer naar op zoek te gaan en de begeleiding te bieden die bij iemand past. De geboorte van mijn dochters in 2011 en 2012, gaf mijzelf nog meer verdieping in mijn vak. 

Het werken in een team zorgt ervoor, dat er naast het werk voldoende rust en tijd voor mijn gezin overblijft. Ook geeft het ruimte om mezelf steeds te blijven ontwikkelen, zoals met de opleiding tot verloskundig coach, die ik in 2019 volg. Op deze manier blijf ik nog jaren genieten van het mooiste beroep dat er bestaat!