Silvia Vandeberg

Over Silvia

Sinds 2012 werk ik met veel plezier bij Verloskundigenpraktijk Zwijndrecht. In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Academie Verloskunde Maastricht. Hierna heb ik als verloskundige waarneemster bij verschillende praktijken in het land gewerkt. In 2014 mocht ik toetreden tot de maatschap. Het hebben van een eigen praktijk, maar ook het moederschap hebben mijn vakgebied enorm verrijkt.

In 2016 is onze zoon Siem geboren, in 2017 onze dochter Julia en in juli 2021 onze zoon Daan. Het was heel speciaal om begeleid te worden door een vriendin en vertrouwde collega’s. De bevallingen waren een intense en bijzondere ervaring, waar we heel positief op terugkijken. Dit gun ik elk aanstaande ouder.

Het zelf mogen ervaren van alle aspecten van een zwangerschap, geboorte en kraamtijd was onvergetelijk. Wat een unieke ervaring. Het moederschap, waarvan ik nu met volle teugen van geniet, is uitdagend en inspirerend en dit alles neem ik mee in mijn dagelijkse werk.

Om complete verloskundige zorg te kunnen bieden, heb ik in 2015 de echo- opleiding gevolgd en sindsdien maak ik met veel plezier echo’s. Verder heb ik mij gespecialiseerd in het plaatsen van spiralen.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en te begeleiden tijdens deze bijzondere periode in het leven!