Sylvia van der Beek

Een praktijkassistente was een langgekoesterde wens binnen onze praktijk.Vanaf april 2024 is Sylvia het nieuwe gezicht achter de balie en aan de telefoon. Op maandag- , dinsdag-  en vrijdagochtend staat ze voor jullie klaar.
Hieronder stelt Sylvia zich aan jullie voor.

Graag wil ik me aan jullie voorstellen als praktijkassistent bij Verloskundigenpraktijk Zwijndrecht. Ik ben ontzettend enthousiast om deel uit te maken van dit bijzondere team en om jullie te ondersteunen gedurende deze mooie, spannende periode in jullie leven.

Na mijn hele carrière werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven, waarvan de laaste 16 jaar als office assistent, voelde ik een sterke behoefte om een meer maatschappelijke functie te vervullen. Toen ik de vacature voor praktijkassistent bij de verloskundigenpraktijk zag, wist ik meteen dat dit de perfecte kans was voor mij. Het vooruitzicht om betrokken te zijn bij het welzijn van moeders, vaders en hun toekomstige kleintjes sprak me enorm aan.

Hoewel ik veel ervaring heb opgedaan in mijn vorige functie, ben ik me er volledig van bewust dat werken in de verloskundigenpraktijk een compleet nieuwe uitdaging met zich meebrengt. Ik sta dan ook te popelen om alles te leren wat nodig is om jullie optimaal van dienst te zijn.

Ik kijk er enorm naar uit om jullie te leren kennen en om samen met het team van Verloskundigenpraktijk Zwijndrecht deze mooie reis te doorlopen.